SYNC ME @ SYNC

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ στους δρόμους ΟΛΟΙ

Κατεβείτε στους δρόμους όλοι και αντισταθείτε. Κατεβείτε στους δρόμους μακρία από κομματικά χρώματα είτε οργανώσεις. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ σαν ελεύθεροι πολίτες, που χωρίς να το καταλάβατε σαν ποδοπατούν εντέχνως την ελευθερία σας. Τουλάχιστον στα χρόνια της Χούντας στο έλεγαν στα ίσα και σου έκλεβαν την ελευθερία χωρίς περιορισμούς. Τώρα με τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση (αλλά και κάθε κυβέρνηση που ήταν επάνω) με την ταμπέλα οικονομική κρίση σε εξαναγκάζουν και σου επιβάλλουν τον κατ' οίκον περιορισμό με μέσω την οικονομική τρομοκρατία. Δεν φταίει ο λαός για τα λεφτά που λείπουν. Φταίει το σύστημα και αυτοί που το κυβερνούσαν. Δεν ανήκω σε κανέναν χώρο δεν είμαι πολιτικοποιημένος, είμαι όμως ευαισθητοποιημένος και αντιλαμβάνομαι τις ομοιότητες της Χούντας του τότε με την "Χούντα" του τώρα. Οι ομοιότητες πολλές. Τρομοκρατία και τότε. Τρομοκρατία και τώρα. Στέρηση ελευθερίας τότε, στέρηση ελευθερίας και τώρα απλά τώρα γίνεται περίτεχνα.
ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕΣ σαν πολίτες ανεξάρτητοι. Περικυκλώστε την Βουλή. Ενώστε τα χέρια και περικυκλώστε την Βουλή σε ένδυξη διαμαρτυρίας. Ούτε μπλέ ούτε πράσινοι, ούτε κόκκινοι μπορούν να βοηθήσουν διότι δεν έχουν κώδικα επικοινωνίας με τον απλό κόσμο, με τους νέους που αδιαφορούν, δεν έχουν λύση. Την λύση την έχουμε εμείς. Όπως μας πιέζουν να πληρώσουμε, έτσι πρέπει να τους πιέσουμε και εμείς. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. Το παλιό σύνθημα που οι μεγαλύτεροι ίσως το θυμούνται πιο έντονα "ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ" πρέπει να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να είστε πρόβατα. ΕΝΩΘΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ και φτιάξτε μια αλυσίδα που προηγούμενο δεν θα έχει. ΦΩΝΑΞΤΕ δυνατά να κουστούμε μέχρι τα αυτιά των Γερμανών και των άλλων Ευρωπαίων. ΣΠΑΣΤΕ τον φόβο σας. ΟΥΤΕ οι αστυνομικοί ούτε τα ΜΑΤ, ούτε οι ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ φταίνε. Κι αυτοί μέσα στον λαό είναι και σιγοβράζουν μαζί με τον λαό. Είναι και αυτοί μέρος του λαού. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ μαζι μας και όλοι μαζί ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ. ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ που τόσα χρόνια τρώγανε τα λεφτά του κοσμάκη. ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ποιοι είναι. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ και δώστε τους στο λαό. Ο ΛΑΟΣ ξέρει να τιμωρεί. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ γιατί σε λίγο καιρό ούτε ύπνο δεν θα έχετε με αυτά που θα έρθουν. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ πριν είναι αργά. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ούτε με το ΠΑΜΕ ούτε με τους άλλους εργατοπατέρες που και αυτοί τόσα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζονται παράθυρα στα κανάλια. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ από παπάδες (βλέπε Βατοπέδι) μέχρι Βουλευτές- πολιτικούς. ΒΡΕΙΤΕ τους μεσάζοντες και εξωντόστε τους όπως τις κατσαρίδες που μπαίνουν στα σπίτια μας. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΥΛΕΨΗ. Ο λαός είναι ο πιο σοφός και ο καλύτερος δημαγωγός....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από την Ελλάδα

Ετικέτες